Hastane Otomasyon Yazılımları
Tıbbi işlemleri daha güvenli, daha verimli, daha rahat, daha etkili ve daha ucuz hale getirmek son derece önemlidir. Hastane Otomasyon Yazılımları kullanarak birçok avantaja sahip olabilirsiniz.
Varolan bilişim teknolojinizi bulut tabanlı bir sisteme taşımakta kullanılan tipik avantajların yanısıra, iyileştirme endüstrisi için faydalar hem eşsiz hem de hayati önem taşıyor. Tek başına bu iki nedenden dolayı, sağlık uzmanları her gün hastanelerde bulut bilişimi kullanıyor.
Hastanelerde Bulut Bilişiminin Faydaları
Hasta Güvenliği
Herhangi bir sağlık kuruluşunun en büyük endişelerinden biri tedavideki hataların oluşmasını asgariye düşürmek veya ortadan kaldırmaktır. Hastane Otomasyon Yazılımları hızı ve erişilebilirliği, bir hastayla çalışan her çalışanın, işlemleri işleme zamanı katlanmadan tekrar tekrar çift veya üçlü kontrol etmesini sağlar. Bu, çok daha fazla kontrol ve denge sağlar.
Bu yalnızca herhangi bir sağlayıcıya öncelik veren hastaları korumakla kalmaz aynı zamanda pahalı davaları en aza indirir ve bu tarz davalar bir hastanenin itibarını zedelemektedir.
Cerrahide Tabletler
İşlemler sırasında buluta erişmek için tablet bilgisayarların el altında tutulması bu günlerde daha yaygın hale geldi. Cerrahların çok fazla bilgiye sahip olmaları bekleniyor ve Hastane Otomasyon Yazılımları buluta erişebilmek, cerrahi metinleri gerektiğinde elektronik bir biçimde yeniden referanslandırmalarına izin verebilir.
Ayrıca preoperatif değerlendirme yazılımını çalıştırmaya, diğer profesyonellerle iletişim kurmaya, tıbbi kayıtları referans alarak veya video konferansa katılmaya izin verir.
Hasta İletişimi
Hastanelerde bulut bilgi işlem, hastalarla durumları, seçenekleri ve tedavi süreci hakkında bilgi paylaşımı için ilginç olanaklar yaratmaktadır. Giriş yapmaları ve ayrıntılarını gerektiği gibi görmeleri veya hatta kendi tıbbi bakımlarında daha fazla rol oynamaları için bir fırsat verilebilir.
Sağlık hizmeti sunucuları, bunu mevcut veya gelecekteki hastaları sağlıklı kalma eğiliminde olan bir yol olarak da kullanabilir.
Azalan Maliyetler
Maliyetleri en aza indirmenin yollarından biri, hastanenin hastalar için ne kadar bakım yapması için harcadığı tutarı azaltmak ve bilginin saklanması ve işlenmesi maliyetinin önemli bir faktör haline gelmesidir.
Eğer Hastane Otomasyon Yazılımları çözümleri daha verimli birlikte bir hastane çalışması yapabilir, ve bunu çok iyi olabilir, bu genellikle de maliyet tasarrufu tutarındadır.
Resim Saklama
Çoğu hastanede, ultrasonografi, x-ışınları, CT taramaları, MR görüntüleri ve diğer yordamlarla üretilen görüntüleri yedi yıl veya daha fazla depolamak yasal olarak gereklidir ve sistemin çökmesi durumunda yedekleme yapılması gerekir. Tüm görüntüler oluşturulduğunda, bu, her şeyi arşivlemek için büyük bir depolama alanı kütlesi anlamına geliyor.
Hastane Otomasyon Yazılımları bulut depolaması, sağlık hizmeti sunucuları için gereken kural ve yönetmelikleri izlemeleri için maliyet etkin, daha akıcı bir çözüm sunar.
Kolaylaştırılmış Paylaşım
Hastane Otomasyon Yazılımları Bulut üzerindeki bilgileri saklarken, farklı tıbbi uzmanlar arasında anında ve kolay paylaşım olanakları yaratırsınız. Bu, hastane içindeki personelin daha verimli bir şekilde birlikte çalışmasını kolaylaştırmakla kalmaz aynı zamanda tecrübeli girdinin gerekli olduğu benzersiz vakalar için daha nitelikli uzmanlardan hızlı bir görüş almak için bir seçenek sunar.
Bulut ve Bilgi Sorumluluğu
Hastane Otomasyon Yazılımları mutlak standart haline gelmeden önce; hastalar, tıp uzmanları ve hükümet yetkilileri, servis sağlayıcıların bilgilerin gizliliğini garanti etmelerini talep ediyor. Aynı zamanda, bir hastanın sağlığı hattında olduğu durumlarda daima erişilebilir olmasını isterler.
Hastane Otomasyon Yazılımları Medanis Bilişim AŞ olarak yılların verdiği tecrübe ve profesyonellikle web tabanlı yazılım konusunda yardımcı olabiliriz. Hastane Otomasyon Yazılımları için bizimle iletişime geçerek genç ve dinamik yazılım ekibimizle birlikte projenizi hayata geçirebilirsiniz.
Hastane Otomasyon Yazılımları yazımıza yorum bırakarak makalemizi geliştirmemizde destek olabilirsiniz.