Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları
Adından da anlaşılacağı üzere, “bulut” hayatın tüm bölümlerinde gizemli, ancak giderek her yerde var olan bir varlıktır. Gerçekçi olarak, tanımı basit: Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları, hizmete kaydolan tüm kullanıcılar için büyük miktarda depolama ve bilgi işlem gücü sağlamak için ölçek ekonomileri ve kaynak havuzundan yararlanmaktadır. Gmail’in çevrimiçi doküman yönetim sistemine kadar değişen Google’ın “uygulamaları” paketi birer örnek olabilir.
1. Veri güvenliği: esneklik
Bulut altyapısı, herhangi bir hastanenin bilişim departmanının sunabileceği seviyeyi aşan dayanıklılık ve çalışma süresi sunar. Ölçek ekonomileri nedeniyle, büyük bulut servis sağlayıcıları, yedekleme, veri esnekliği ve düşük çalışma süresi için çalışma süresine daha fazla ağırlık veren büyük yedekli veri merkezleri kurabilir.
2. Veri güvenliği: gizlilik.
Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları ile bulut verileri daha az güvenli mi? Güvenlik seviyeleri yerel bilişim departmanında gördüğünüzden çok daha yüksektir. Hastanenin sunucu odasındaki güvenlik, kapıyı kilitli tutmak kadar az olabilir. Bununla birlikte, veriler buluta girdiğinde, “sizi güvenlik seviyenizin tamamını uygulama katmanına koymaya zorlar. ” Sunucu üzerindeki veriler, bulut sağlayıcılarının bile erişemediği “şifrelenmiş bir bit bloğu” halindedir. Bulut sağlayıcıları ayrıca, PCI (kredi kartı endüstrisi), HIPAA (sağlık sektörü) ve Bilgi Güvenliği Yönetim Yasası olan FISMA gibi gizlilik standartlarını kanıtlayan sistemleri korumak için kendi ölçek ekonomilerine güvenmektedir. Bu sistem, 400’den fazla denetime ihtiyaç duymaktadır. Denetlenmelidir.
3. Yenilik hızı.
Kısmen yukarıda tartışılan nedenlerden dolayı bulut tabanlı hizmetler, hizmetlerini hızla, ucuza ve hizmete ara vermeden veya hiç kesintiye uğratmadan yükseltebilir ve geliştirebilir.
4. Mobil uygulamalar.
Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları ile her büyük mobil uygulama, bazı bulut altyapısıyla desteklenir. Bulut bilgi işleminin ve mobil sağlığın iki eğilimi ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlıdır: “Sahnelerin arkasında, uygulamanın gücünü toplayan görevli var. Mobil, çok sayıda arka uç bulut hizmetini kullanıyor.” Tüm veri ve bilgi işlem gücünü bulutta depolayan bir sağlık personeli, personelin mevcut hale getirmek istediği her yerde bilgiye erişmesini sağlar. Büyük kuruluşlar veya ortak kuruluşlar için, bu veriler aynı anda iki yerde gerekli olabilir ve gerçek zamanlı olarak senkronize edilebilir ve paylaşılabilir. Bir bulut hizmetine geçiş, hastaların yanı sıra sağlık hizmeti sunucuları için daha hızlı ve daha fazla erişime olanak tanır. Bir sonraki dalga, birinin alabileceği bir mobil uygulamadır.
5. Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları ile Eğilimleri geliştirme.
Bulut bilişiminin mevcut kullanımlara entegre olabilecek tüm yollarla birlikte, daha fazla kullanımın yerini almaya ve daha fazla kişi ve sistemi yetkilendirmeye çalışmaktadır.
Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları Medanis Bilişim AŞ olarak yılların verdiği tecrübe ve profesyonellikle web tabanlı yazılım konusunda yardımcı olabiliriz. Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları için bizimle iletişime geçerek genç ve dinamik yazılım ekibimizle birlikte projenizi hayata geçirebilirsiniz.
Hastane Otomasyon Yazılım Firmaları yazımıza yorum bırakarak makalemizi geliştirmemizde destek olabilirsiniz.