Logo

2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı


paylaş
2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı

Bir yılın sonu ve yeni bir yılın başlaması her zaman yeni başlangıçları düşünmek için en uygun zamandır. Bu defa 2018 gelmeden kararlar verirken, neden işletme web sitenizi yenilemeyi ve yeni yıla hazır hale getirmeyi düşünmüyorsunuz? Web sitenizi yeniden tasarlayarak 2018 yılının en son web tasarım eğilimlerine uygun bir web sitesine sahip olun. Önümüzdeki yıl sıçrama olasılığı bulunan en büyük eğilimler hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı olsun ve yeni birçok müşteriye ulaşın.

Neden 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı Olmalı?

2018'in başlangıcının web sitesi yeniden tasarımına odaklanmak için harika bir zamanı olduğunu düşünürken, web sitenizin işinizde, pazarlamasında ve sosyal paylaşımında oynadığı rolü düşünün. Günümüz ekonomisi, alanınız veya endüstriniz ne olursa olsun son derece teknolojiktir. İnsanlar artık ihtiyaçlarını karşılayan bir iş bulmak için sarı sayfalara güvenmiyor; bir arkadaşından destek isteyebilirler, ancak muhtemelen bir çözüm için Google'a ve internete yöneleceklerdir. İşte bu yüzden 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı olarak kabul görmeli ve son teknolojiye uygun bir web siteniz olmalı.

Büyük şirketlerden yerel bir tesisatçıya kadar mükemmel görünümlü, etkileşimli, kullanıcı dostu web sitelerine sahip olması gerekir. Ve sürekli gelişmekte olan teknoloji ile web sadece insanların bağlanma ve iş yapma yolunda giderek merkez hale gelecektir. Web sitenizin müşterilerin beklentilerini karşılamaya hazır olduğundan emin olarak 2018'e hazır olarak başlayın. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı sizin yılınız olsun!

2018 İÇİN WEB TASARIMI EĞİLİMLERİ ve 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı

Web tasarımının, başarılı bir genel pazarlama ve dışlama stratejisinin daha önemli bir bileşeni haline gelmesinin yanı sıra, potansiyel müşterilerin web siteleri ile etkileşim biçimi de değişiyor. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı ile mobil kullanıcı deneyiminden basitleştirilmiş navigasyon ve videonun web tasarımındaki rolünden başlayarak, web tasarımında 2018'de zemin kazanmaya devam edecek eğilimlerden bazılarına göz atalım.

GELİŞTİRİLMİŞ KULLANICI DENEYİMİ 2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI

Daha iyi veya daha kötüsü için (daha iyi olacağını düşünüyoruz), insanların web ile etkileşim şekilleri değişiyor. Bir zamanlar, insanların olağanüstü olduğunu düşünmeleri için gereken tüm web siteleri net bilgilerle birleştirilmiş güzel resimlerden oluşuyordu. Ancak sosyal medya ve çevrimiçi ağlar çağında, insanlar bilgi için artık web sitelerine gitmeyecek. 2018'de daha iyi web tasarımı geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ile ilgili olacak .

Basitçe belirtmek gerekirse, web tasarımı açısından kullanıcı deneyimi kullanıcıların şirketinizin web sitesini ziyaret ettiklerinde sahip oldukları deneyimi ifade eder. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı ile web sitenizin kullanıcı deneyiminde bazı basit düşüncelere başlayabilir ve bazı basit sorular sorarak onu nasıl geliştirebilirsiniz:

  • Kullanıcıların web sitemizi ziyaret ettiklerinde ne yapmalarını isterim? Örneğin, iş dünyası için sizinle iletişim kuracaklarını umuyorsanız, kolaylaştırın, masaüstü platformlarda kolay erişilebilir bir iletişim formu ekleyin veya işletmenizi mobil cihazlar için otomatik olarak arayan bir "Şimdi ARA" düğmesi ekleyin.
  • Kullanıcılar web sitemizi neden ziyaret edecek? 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı insanlar web sitenize iş blogunuzda genel bilgi isteyeceklerini düşünüyorsanız, öne çıkması kolay ve kolay erişilebilir olmasını sağlayın. Sundukları hizmetleri bulmaya daha fazla istekli oldukları takdirde, bu bilgiyi bulmak ve gezinmek için kolaylaştırın.

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI : DÜZ RENKLER

düz renkler

 

Geçtiğimiz birkaç yılda, Google, Apple ve Microsoft gibi büyük teknoloji şirketleri tarafından sergilenen tasarımlar, web tasarımı için düz renkleri spot haline getirdi. Web sitesi tasarımında düz renk kullanımı, 2017'de önemli bir eğilim oldu ve yeni yılda popüler olmaya devam edecek gibi görünüyor.

2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı ile düz renk kavramı, aslında, bir gölge veya gradasyon olmaksızın bir katı renk bloğunun kullanılmasını ifade eder. Web tasarımına olan popülaritesinin bir kısmı düz renk kullanımının basit ve aerodinamik bir görünüm oluşturması gerçeğidir. Bu trendin popüler bir tezahürü olsa da parlak bir renk olması gerekmiyor. Nötr veya pastel bir palet bile (eğer havanıza uyuyorsa ve web sitenizle yaratmaya çalıştığınızı hissediyorsa) başarılı olabilir.

 

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI : YARI DÜZ ​​TASARIM

 

hakkında yarı-daire

Düz renk kullanımı devreye girdi ve web tasarımında popüler olmaya devam edecektir, ancak pek çok tasarımcıyı yarı düz tasarım yaklaşımına yönelmeye başlamış bazı dezavantajları var. Örneğin, düz tasarım, tıklanabilir öğeler gibi geleneksel web sitesi tasarımının bazı kullanılabilirlik özelliklerini gizleme eğilimindedir ve kullanıcıların, bazen olduğundan daha fazla sezgisel olmasını gerektirir.

Yarı düz tasarımı kullanın. Web tasarımcıları, bazı gölgeler oluşturmak ve boyut eklemek için basit renk tonları kullanıyor. Bu, kullanılabilirlik sakıncaları olmaksızın düz renk ve tasarımın faydalarını kullanmalarını sağladı. Düz renklerin web tasarımınızı basitleştirip kolaylaştıracağı gibi, yarı düz bir tasarım da sitenizin genel hissiyatı ve görünümü için derinlik ve ilgi katabilir.

 

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI : BASİTLEŞTİRİLMİŞ NAVİGASYON

 

Basitleştirilmiş-navigasyon

 

İnsan kısa süreli anılarımızda büyük miktarda bilgi tutamıyor. Günümüzde 7- 10 basamaklı bir telefon numarası bile ezberlenemiyor. Bu kavramı web tasarım ilkelerine dahil edersek , basitleştirilmiş navigasyon yapılarının neden giderek daha popüler hale geldiği ve muhtemelen 2018'de olmaya devam edeceği üzerine ışık tutuyor.

 

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI: GERÇEK GÖRÜNTÜLER

 

ChrisBetPhoto

 

Hazır fotoğrafın kullanımı hızla sona ermektedir. Açıkça ortaya konulan ve aşırı derecede düzenlenmiş fotoğrafların kullanılması, web siteniz için, işiniz hakkında bilgi edinmek için bir fırsat elde etmeden önce ziyaretçileri kapatmak için tarihli bir fikir vermek dışında hiçbir şey yapmaz.

Bunun yerine, web sitenizile ilgili ve  sitenizin özelliğini yansıtan orijinal görüntüleri tercih edin. Benzersiz marka duygularınızı, web sitenizin genel tasarımına ilgi katacak bir şekilde iletmek için yeni fotoğraf eğilimleriyle (kendini ve drone çekimleri gibi) deneyler yapın. Ayrıca, bir görüntüyü web sitenizin veya açılış sayfanızın en önemli unsuru haline getiren görüntü kullanımınız için tam ekran bir yaklaşım da izleyebilirsiniz.

 

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI : DAHA FAZLA VİDEO

 

Evernote-Yakalama-neyin-on-your-zihin

 

Birçok yönden, video, 2018'de web tasarımı konusunda yeni fotoğrafçılık yöntemi olacak. Daha fazla kullanıcı daha hızlı internet bağlantılarına ve artan bant genişliğine erişebildiğinden, web tarayıcıları performans yeteneklerini geliştirdiler. Bu yenilikler, videoyu web tasarımında eskisinden daha merkezi bir konuma itmiştir.

Web sitenizi yeniden tasarlamanın içine video yerleştirmeyi düşünebileceğiniz birçok farklı yol vardır. İşletmeniz belirli bir ürün veya ürün satışı satıyorsa, ürünün birçok özelliklerini ve avantajlarını gösteren bir gösteri videosu eklemeyi düşünün. Müşterilerin video referansları da etkili olabilir ve işletmeniz için meşruiyet katabilir. Web sitenizin açılış sayfasının arka planındaki hoş geldiniz bir video etkili olabilir, ilgi çeker ve ziyaretçileri daha fazla bilgi edinmeye davet eder.

 

2018 WEB SİTESİ YENİDEN TASARIM YILI : KİŞİSEL VE PROFESYONEL HARMANLAMA

 

Ana sayfa-eğitin-kutlayın

 

 

 

 

 

İş liderinizin kişisel markalarını şirketinizin genel profesyonel çevrimiçi imajıyla harmanlamak, müşterilerin ve kullanıcıların web tasarımınızı nasıl algıladıklarını geliştirme konusunda uzun bir yol kat edebilir. Örneğin, Facebook'u düşünün. Kamuoyu Mark Zuckerberg ve Sheryl Sandberg gibi üst düzey yöneticiler hakkında öğrendiklerinin büyük kısmı, resmi basın bültenlerinden çok kişisel markalarına dair bilgilerden geliyor.

Kişisel tasarımınızı profesyonelinizle web tasarımınızda yer vererek yeni müşteriler çekmek ve mevcut müşterilerinize sadakati sağlamak için etkili bir yol olabilir. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı Bu formül, şirketinizin etik ve dürüstlük duygusunu ileten, müşterilerinize yalnızca ne yaptığınızdan değil, aynı zamanda bir kuruluş olarak ne ifade ettiğinizi bildiren mesajlar göndermenizi sağlar.

Dünya giderek daha teknolojik hale gelmeye devam ederken, harika web tasarımı, yalnızca ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, herhangi bir işletmenin başarısı veya başarısızlığı için daha önemli hale gelecektir. Bunları ve diğer web tasarım trendlerini ve şirketiniz için nasıl çalıştıklarını nasıl düşünebileceğinizi düşünerek biraz zaman harcayarak 2018 yılına ilişkin iş planınızı doğru adımla başlatın. 2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı ile asgari bir yatırım için, büyük bir fark yaratan birkaç tasarım ile geliri ve dönüşümleri artırabileceğinizi göreceksiniz.

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.
2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı için 444 5 698 numaralı telefondan bize hemen ulaşabilirsiniz.

2018 Web Sitesi Yeniden Tasarım Yılı yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

Etiketler:

paylaş

İlgili Yazılar



Yorumlar