Logo

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi


paylaş
2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi

WordPress siteniz ister bir uzman tarafından yapılmış olsun, ister ticari isterse kişisel amaçlar için kullanıyor olun sonuçta sitenizden en iyi performansı alabilmeniz için bazı eklentilerden yararlanabilirsiniz. 2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi ile web sitenize gelen ziyaretçilerin ne aradıkları ve sitenizin yeterli performansı gösterip göstermediğini anlayabilirsiniz.

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi bir CMS  eklentisi, WordPress web sitenizin işlevselliğini geliştirmek veya eklemek için tasarlanmış bir yazılım parçasıdır. WordPress.org'dan veya geliştiricilerin web sitelerinden. ZIP dosyaları olarak indirebileceğiniz hem sitenize yükleyebileceğiniz hem ücretsiz hem de premium eklentiler bulunmaktadır . Başarıyla kurulduktan sonra, eklentiniz kullanıma hazırdır.

Şimdi, WordPress web sitenizde küçük bir bakım yapmak ve 2018 için aşağıdaki eklentileri indirip kurarak iyi bir yükseltme yapmanın zamanı geldi.

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi
 

Jetpack: Sitenizi Güvenli Kılın, Trafiği Artırın ve Ziyaretçilerinize Katılın

Jetpack

 

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi Jetpack, trafik üretme, SEO, güvenlik, site yedekleme, içerik oluşturma ve topluluk oluşturma / etkileşime hitap eden işlevlerle web sitenizi donatan güçlü bir eklentidir. Sitenizin istatistiklerini bir bakışta görebilir, otomatik olarak yeni yayınları sosyal medyaya paylaşabilir, sitenizi kaba kuvvet saldırıları ve daha pek çok şeyden koruyabilirsiniz.

Artı yönleri:  Eklenti WordPress yeni başlayanlar için bile kullanılabilir. Ayrıca, pek çok faydalı işlevin tek bir harika eklentiye yansıtılması harika bir şey. Bu nedenle, her belirli işlev için özel bir eklenti arayıp indirmenize gerek kalmıyor.

Sevmediğimiz şeyler: Diğer site faktörleri (kullandığınız ek eklentiler, barındırma planınız ve temanız gibi) ile birlikte etkinleştirdiğiniz işlevlere bağlı olarak, Jetpack kullanarak yükleme sürelerinin arttığını görebilirsiniz.

Ücret: Kişisel, Profesyonel veya Premium üyeliğe yükseltme seçenekleri ile ücretsiz.Daha

Yoast SEO: Arama Motorlarında Bulundu

Yoast SEO
 

Eğer SEO'yu gerçekten ciddiye almak istiyorsanız Yoast kullanmanız iyi olacaktır. Yoast meta açıklamalarınızın kaç kelime olması gerektiği, başlıkların uzun olup olmadıkları, resim alt etiketleri eklemek gibi birçok konuda sizi uyaracak ve SEO'ya uyumlu bir sayfa oluşturmanızı sağlayacaktır.

Artı yönleri:  Google arama sonuçlarında daha iyi sonuçlar almak için gerçekten anlaşılır ve işe yarayan uyarılar veriyor. Bir metinde kaç tane anahtar kelime kullanmanız gerektiğine kadar birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sevmediğimiz şeyler:  Premium sürümüne geçmediğiniz sürece destek sunulmaz.

Ücret:  Premium'a yükseltme seçeneği (site başına bir Premium lisans) ile ücretsiz.Daha "

WordPress için MailChimp: E-posta Listenizi Oluşturun

WordPress için MailChimp

 

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi MailChimp, e-posta abonelerini toplama ve e-posta kampanyalarını yönetme konusunda en popüler e-posta listesi yönetim sağlayıcılarından biridir. Bir işletme sitesini çalıştırırsanız, bir e-posta listesi oluşturmak, müşterileri korumak ve ilgi çekici olmak için kritik önem taşır.

Orada iyi bir e-posta listesi yönetimi sağlayıcıları var olsa da, MailChimp'in WordPress eklentisi, sitenize hızlı ve sorunsuz bir şekilde eklenebilen kullanıcı dostu e-posta formlarının olması gereken bir unsurdur. Formlar doğrudan MailChimp hesabınıza bağlanır, böylece e-posta bilgilerini giren herkes doğrudan hesabınızdaki listeye eklenir.

Beğendiklerimiz:  Kayıt formları, formun herhangi bir temayla uyumlu şekilde olmasını sağlayan özelleştirilebilir seçeneklere sahiptir ve ayrıca, seçim yapmak için farklı kayıt formu stilleri vardır. Ayrıca, WordPress yorum formuyla ve Contact Form 7gibi diğer popüler form eklentileri ile sorunsuz bir şekilde entegre olmasını seviyoruz .

Beğenmediğimiz şeyler:  İşinize yarar, ancak kaydolma formlarınızın görünüm ve işlevselliği üzerinde daha fazla kontrol ve özelleştirme yapmak istiyorsanız en iyi seçim olmayabilir.

Fiyat:  Birkaç ilave araç için Premium sürümüne geçiş yapma seçeneği bulunur. Daha "

WP Smush: Görüntüleri Sıkıştırma ve En İyileştirme

WP Smush

 

Resimlerinizin boyutu, sitenizin yüklenmesi ne kadar sürdüğünü büyük ölçüde etkiler ve bu yüzden 2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi WP Smush'a ihtiyaç duymanızın nedeni de budur. Bu eklenti otomatik olarak yeniden boyutlandırır, sıkıştırır ve sitenize yüklerken görüntülerinizi optimize eder, böylece elle önceden elle yapmayı düşünmek zorunda kalmazsınız.

Beğendiğimiz şey:  Otomatik "sıkıştırma" seçeneği kendi başına bir hayat kurtarıcı, ancak kitaplığınızdaki mevcut resimleri bir araya toplatmak için seçebileceğiniz (bir seferde en fazla 50 resim) bilmek daha da harika.

Sevmediğimiz şeyler: 1  MB'ın üstünde olan resimler atlanır. 32MB'a kadar olan görüntüleri basmak için WP Smush Pro'ya geçmeniz gerekiyor.

Fiyat:  WP Smush Pro'nun 30 günlük deneme sürümü ile ücretsiz. Daha "

Akismet: Spam'i otomatik olarak ortadan kaldır

Akismet

 

Kendi WordPress sitelerini şimdiye kadar kurmuş olan herkes, spambotların bulması ve otomatik spam yorum göndermeye başlaması uzun sürmediğini biliyor. Akismet, spam'ı otomatik olarak filtreleyerek bu sorunu çözüyor; dolayısıyla Spam ile başa çıkmanız gerekmiyor.

Artıları: Her yorumun otomatik olarak kontrol edilmesi ve spamları temizlemek zorunda olmamak güzel.

Hoşumuza gitmeyen:  Eklentinin çalışması için bir API anahtarı almak için kaydolma işlemini gerçekleştirmek zorundasınız. Bir zorunluluk değil veya bir API anahtarı almak için büyük bir anlaşma-bunun yerine geçmesi gerekmeyecek bir adım daha var.

Fiyat: Plus ve Enterprise planlarına yükseltme seçenekleri bulunur. Daha "

 
 

Wordfence Güvenliği: Gelişmiş Güvenlik Korumasını Alın

Wordfence

 

Her WordPress sitesi sahibi, saldırganların güvenli olmayan siteleri kesmek veya bulaştırmak için ne kadar kolay olduğunu göz önüne alarak güvenliklerini ciddiye almalıdır; bu nedenle, Wordfence Security gibi gelişmiş bir eklentinin bu kadar gereklidir. Bu eklenti, bir güvenlik duvarı, kaba kuvvet koruması, zararlı yazılım tarama, güvenlik uyarıları, kendi tehdit savunma feed'iniz, giriş güvenlik seçenekleriniz ve daha pek çok sağlam güvenlik özelliklerini sunar.

Hoşumuza giden şey :  Web güvenliği çok yeni başlayanlar için kafa karıştırıcı ve korkutucu olabilir, bu nedenle 2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi Wordfence ekibinin eklentinin ücretsiz ve premium kullanıcılarına hem destek hem de mükemmel müşteri hizmetleri sunmasının süper olduğunu düşünüyoruz.

Beğenmediğimiz şeyler:  Yine, web güvenliği yeni başlayanlar için çok kafa karıştırıcı ve korkutucu olabileceğinden, eklenti içinde bir ayar yapılandırmayı kaçırmak kolaylaştırabilir ve sonuç olarak bir saldırıya neden olabilir. Kullanıcılar , WordPress güvenliğini en azından temel düzeyde kavrayabilmek için, Wordfence Öğrenim Merkezi'ni kontrol etmek için fazladan zaman ayırmalıdırlar .

Fiyat:  Premium'a geçme seçeneği ile ücretsizdir. Daha "

WP En Hızlı Önbellek: Web Sitenizi Hızlandırın

WP En Hızlı Önbellek

 

WordPress temanızın kalitesi ve resimlerinizin boyutu, sitenizin yüklenme hızında fark yaratmak için kontrol edebileceğiniz iki önemli bileşen olmakla birlikte, yapabileceğiniz hızlı ve neredeyse zahmeti olmayan bir şey WP gibi bir önbellek eklentisi kurmanızdır. Site hızıyla yardımcı olmak için En Hızlı Önbellek. Bu eklenti, en basit ve en hızlı WordPress önbellek sistemi olmaya adanmış olarak, bir yayın veya sayfa yayınlandığında tüm önbellek dosyalarını siler ve belirli postaları veya sayfaları ön belleğe alınmasını engelleme seçeneği sunar.

Hoşumuza giden şey: Eklenti, Web Yükleme Sürelerini W3 Toplam Önbellek ve WP Süper Önbellek gibi diğer popüler önbellekleme eklentilerinden daha hızlı hale getirmek için kanıtlayan ismine kadar yaşıyor .

Sevmediğimiz şeyler: En basit önbellek eklentisi olduklarını iddia etmeye rağmen, önbelleğe alınmanın nasıl çalıştığını hiç anlamayan WordPress kullanıcıları, tüm ayarları en iyi şekilde yapılandırmanın zorunluluğu olmayabilir. WP Hızlı Önbellek web sitesinde , önbelleğe alma konusunda tamamen acemi kullanıcılar için kaynaklara sahip olan ve Wordfence Güvenlik Eğitim Merkezi'ne benzer bir bölüm olmasını diliyoruz .

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi için 444 5 698 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. 

2018 İçin En İyi 7 WordPress Eklentisi yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

Etiketler: wordpress eklentisi 2018 wordpress

paylaş

İlgili Yazılar



Yorumlar