Logo

2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri


paylaş
2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri

Yenilik ve sadelik söz konusu olduğunda, WordPress hayal kırıklığına uğratmaz. Geçen sene yayınlanan WordPress 4.7'in son sürümü, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için güncellenen bazı yeni eklentiler ekledi. 2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri işinizi büyük ölçüde kolaylaştırabilir.

Eklenti nedir?

Bir eklenti yalnızca işlevselliğini artırmak ve dolayısıyla kullanıcı deneyimini geliştirmek için başka bir programın özelliklerini geliştirerek çalışan bir yazılımdır. Eklentiler, güvenliği artırmak veya web sayfalarını arama motorları için daha kolay optimize etmek gibi farklı özellikler sağlayarak çalışabilirler. Bazen eklentileri kullanmak, web sitesini tasarlarken işleri halletmenin en kolay yoludur.

Çevrimiçi işletmenizi büyütmek için 2017'de kullanabileceğiniz popüler WordPress eklentileri:

2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri

Yoast SEO

Arama motorları için web sitesi içeriğini optimize etme konusunda istekli olanlar için Yoast SEO mutlaka WordPress eklentisine sahip olmalı. Eklenti, web sitenizdeki her bir yazı veya sayfayı daha fazla arama motoru dostu yapmak için ne yapmanız gerektiğine ilişkin adım adım bir rehber sağlar. Anahtar kelimelerinizin nerede yerleştirildiğini kontrol etmekten içeriğin okunabilirlik skorunu incelerken, bu eklenti arama motorlarının web sayfalarınızı sıralamak için düşünen ana faktörleri kapsar. Ücretsiz ve ücretli bir sürümü vardır.

Akismet

Birçok yorum alan bir blogunuz varsa, bu eklenti bunları yönetmenize yardımcı olabilir. Bu araç, yorumlar bölümündeki spamı algılayarak çalışır; bu nedenle, web sitenizin arka ucundaki tüm yorumları gözden geçirmek için fazla zaman harcamanıza gerek yoktur. Ücretsizdir ancak belirli bir ücret karşılığında premium sürüm bulunmaktadır.

WP Roket

Bu eklenti, web sitenizi sarsmaktan çok fazla içerik önlemek ve sayfaların yüklenmesini yavaşlatmak için önbellek içeriği için tasarlanmıştır. Eklenti, web sitesinin yükleme hızını en iyi seviyede tutarak kullanıcıları korumanıza yardımcı olur. Kullanımı kolaydır ve en önemlisi ücretsiz bir sürümü vardır. Yüklemeye başlayın, kurulumu tamamlayın ve çalışması için etkinleştirin.

SearchWP

WordPress'de yer alan yerli aramaların işinize iyi gelmediğini düşünüyorsanız, Search WP eklentisine yatırım yapın. Bu eklenti, sitenizde bulunan başlık, anahtar kelimeler ve belgeler gibi daha fazla ayrıntı sağlayarak web sitenizin arama işlevselliğini artırmanıza olanak tanır. Kullanıcıların aradıklarını web sayfalarınızda bulmalarını kolaylaştırır.

Google Analiz Kontrol Panosu

Web sitenizin performansına hızlı bir bakış atmak istediğinizde, bu eklentiyi edindiğinizde Google Analize gitmenize gerek yoktur. Site ziyaretçileri, reklamlar ve içerik görünümleri gibi tüm önemli verilerin bir kaydını tutar. İşinizi iyileştirmenize yardımcı olacak raporlar üretmek için bu gösterge tablosu GA eklentisini bile kullanabilirsiniz.

Web sitenizin işlevselliğini artırmak için kullanabileceğiniz birçok WordPress eklentisi bulunmaktadır. Herhangi bir eklentiyi indirmeden önce, daha fazla bilgiye dayalı bir karar vermek için bu konuda yeterli araştırma yaptıktan ve incelemeleri okuduğunuzdan emin olun .

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.
2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri için 444 5 698 numaralı telefondan bize hemen ulaşabilirsiniz.

2017 Yılının En İyi WordPress Eklentileri yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

Etiketler: wordpress wordpress eklenti web tasarım

paylaş

İlgili Yazılar



Yorumlar