Blog Yazılarımız

Editörlerimiz tarafında sizlerin bilgi alması için hazırlanmış yazılarımızı inceleme unutmayın.
2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları

2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları

2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları neler olacak? Birçok işletme sahibi ve girişimcilerin kendilerine sormaları gereken bir soru aslında. Bu soruya uzmanlar ve profesyonel pazarlamacılar bile yatırım yapıyor. Perakende ticaret trendlerine ve 2017’ye ilişkin ipuçlarını göz önünde bulundurmak sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçirecektir.

2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları neden önemli? Neyin işe yarayıp neyin yaramayacağını bilmeden e-ticaret işlerine büyük zarar verebilirler. Başarılı bir satış ve pazarlama çabası, bir e-ticaret işinin başarısı için kritik öneme sahiptir. 2017, müşteri alışveriş deneyimlerini kişiselleştirmek ve geliştirmek için daha iyi ve daha akıllı yollar bulmaya devam eden perakendecilere fayda sağlayacaktır.

Perakende 2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları

Mobil Ödeme Çözümleri

2017’de perakendecilerin mobil ödeme çözümlerini benimsemeleri önemli olmaya devam edecek. Araştırmacıların istatistiklerine göre 2020 yılına kadar cep ödemelerinin 500 milyar doların üzerinde bir satış yapacağını gösteriyor. Perakendecilerin rekabetçi kalabilmek için mobil ödeme çözümlerini benimsemesi gerektiği açıktır. Özel ödeme uygulamaları veya Apple Pay gibi üçüncü parti uygulamalar gibi çözümler üretebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Alışveriş

Kişiselleştirme, tüketiciler için 2017’de giderek daha da önem kazanacak. Tüketiciler zaten daha özelleştirilmiş bir alışveriş deneyimi tercih ediyor. Tüketiciye özel teklif veren perakendeciler, daha yüksek dönüşüm oranları ve satışlar görüyor. Perakendeciler, satın alma geçmişlerini kullanarak müşteriye özel bir profil oluşturabilir ve müşteriye özgü promosyonları uyarlayabilir.

Nakliye Teşvikleri

Gönderi tartışması hiç değişmeyecek gibi görünüyor. Tüketiciler özel nakliye anlaşmaları için tedavi edilmeyi severler. Kesinlikle bir anlaşma yapıcı ya da kırıcıdır. Ücretsiz nakliye artık bir seçenek değil, ancak bir gereklilik. Müşteriler daha iyi bir nakliye anlaşması bulmak için perakendeciden perakendeciye kadar web sitelerini sık sık değiştirir.

Birden Fazla Kanaldan Satış Stratejileri

Perakendecilikte yeni standart birden fazla kanaldan satış yapmaktır. Tüketiciler perakendecinin web sitesinden, sosyal medyadan ve uygulamalardan ürün satın alabilir. 2017’de perakendeciler, çok kanallı taktiklerin sınırlarını zorlamaya devam edecektir. Şunu unutmamalısınız müşterileriniz nerelerdeyse siz de orda olmalısınız. Rekabet o kadar güçlü ki en ufak ayrıntı bile rakiplerinizi geride bırakmanızı sağlayabilir.

Önemli Veriler

Veriler halen eskiden olduğu kadar değerli. Bu özellikle perakende dünyasında geçerlidir. 2017’de veriler, perakende başarısının önemli bir parçası olmaya devam edecektir. Verileri doğru bir şekilde toplayan, analiz eden ve kullanan perakendeciler karları yükselterek görebilirler. Veri, alışveriş özelleştirme, promosyonlar, teşvikler ve müşteri ilişkileri için oldukça değerlidir.

Satış ve pazarlama ile ilgili ek yardım almak isteyen perakendeciler uzman kiralamalıdır. Bu iyileştirmeler yapmanın en kolay ve en hızlı yoludur. Danışmanlık hizmetleri veya pazarlama hizmetleri aracılığıyla kiralanabilecek uzmanlar derhal yardım sağlar. Örneğin, pazarlama danışmanlığı hizmetleri, perakendecilerin daha iyi bir anlayış kazanmalarına yardımcı olabilir. Dönüşüm Optimizasyonu hizmetleri, perakendecilere web sitelerini iyileştirmede yardımcı olurken satışlarını arttırmada da katkı sağlayabilir.

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.

444 5 698 numaralı telefondan bize hemen ulaşabilirsiniz. 

2017 E-ticaret Eğilimleri ve İpuçları yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

 

About Author

Medanis Destek