Logo

2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri


paylaş
2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri

Kasım ayında, dört gayrimenkul sitesi öne çıkarak dikkatimizi çekti. Göz alıcı görsel öğeleri ve kullanımı kolay gayrimenkul özelliklerini bir araya getirerek, yalnızca ilgili firmaların sahiplerinin pazarlama stratejilerini ve çabalarını tamamlayan kapsamlı bir paket oluştururlar. 2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri kendi web siteniz için size ilham verebilir.

2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri

Kasım 2017'in En İyisi ve En Yenilikçi Tasarımları

DwellPB.com

DwellPB.com

DwellPB.com , serinletici beyaz ve sarkık bir renk şeması, alışılmadık ama çağdaş yazı biçimlerinin heyecan verici bir seçkisini ve sayfanın hemen karşısına çıkan geometrik öğeleri ile geleneksel gayrimenkul web sitesinin estetiğinin üstünde çığır açıyor. Minimalist bir içerik seçimi - "yerleşik" sözcüğünün sözlük tarzı bir tanımının yanı sıra emlak sahipliğine dalmak için cesaretlendirici bir dizi teklif - yaratıcı ve etkin bir biçimde, ana sayfanın metnini değiştir. Ev alıcılarının, mal aramalarına başlamalarına, satıcılar için ev değerlendirme ve yer değiştirme kaynakları sağlamasına yardımcı olmaktan ötürü.


BuySellWithCorine.Realtor

buysellwithcorine.realtor

Corine Chavez, önde gelen dairesel ana düğmeler, basamaklı döşeme düzenleri ve fare geçiş geçiş efektleri gibi çağdaş stil öğelerinden mükemmel bir şekilde yararlanarak  gayrimenkulün dinamik bir vitrine çıkar. Ana sayfa, her ziyaretçiye, özellikli toplulukların kısa özetlerine kadar, satış özelliklerini vurgulamak için düzenli olarak güncellenen bağlantılar vermek için önemli bir hizmet paketi sağlar. Bu pazardaki olağandışı gayrimenkul fırsatlarıyla ilgili kapsamlı kaynakları sunmak için temiz ve okunması kolay düzenleri kullanarak iç sayfalardan farklı değildir.


ChrisReisbeck.com

chrisreisbeck.com

Minimalist bir tasarım, her zaman, bir web sitesinin sahibinin, sonuç almaya olan bağlılığı hakkında çok şey söylüyor. ChrisReisbeck.com'daki basit ve açık ana sayfada muhteşem, yüksek çözünürlüklü mülkiyet ve alan fotoğrafçılığına dayanan üç ana odak noktadan fazlası yoktur. Kullanıcılar, bu gayrimenkul web sitesinin mülk arama işlevlerine, Chris'in profiline ve iletişim sayfasına anında bağlantılar bulacaklar. Bu, web sitesinin çıplak olduğu anlamına gelmez. Sol üst köşedeki kullanıcılar, topluluk ve mülkiyet vurgulama sayfaları ve bilgilendirici müşteri yorumları gibi daha fazla site özelliklerini keşfetmek için hafifçe yerleştirilmiş hamburger menüsünü tıklayabilir.


2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri

TeriPacittoGroup.com

teripacittogroup.com

Sadece düzenli gayrimenkul aracı kurumunuzdan daha fazlası olan California'nın The Pacitto Group, teknolojik uzmanlığından gurur duymaktadır. Emlak dolu çevrimiçi platformunda, gayrimenkul web sitesinde bulacağınız en dikkat çekici ve modern tasarımlardan biriyle öne çıkıyor. Kare ve dikdörtgen unsurlar içeriği temiz ve düzenli tutmak için belirgin bir şekilde kullanılırken fare ile animasyon efektleri ve otomatik geçişler, siteyi dinamik ve çekici tutar. Web sitesi, bir video galerisi ve temel istemci araçları için ayrılmış bir sayfa da dahil olmak üzere modern internet anlayışlı kullanıcılar için hazırlanmış kaynaklarla yüklenir.

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, Profesyonel Tasarım: Ankara Web Tasarım, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.
 2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri için 444 5 698 numaralı telefondan bize hemen ulaşabilirsiniz.

 2017 Yılının En İyi Emlak Web Siteleri yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

Etiketler:

paylaş

İlgili Yazılar



Yorumlar