Logo

E-ticaret Hazır Site


paylaş
E-ticaret Hazır Site

Bir e-ticaret web sitesi hazırlamanın iki yolu vardır: 1-E-ticaret Hazır Site yani şablon kullanarak  2-Bir tasarımcı veya ajansla  anlaşarak özel bir tasarım oluşturmak.

E-ticaret Hazır Site kullanarak kendi web sitenizi oluşturmak için önünüzde birçok seçenek var. En yaygın olanlarından biri Wordpress olarak adlandırılan temaları kullanarak siteye kendi görünümünü ve işlevselliğini verir. Geçenlerde küçük bir perakende firmasının sahibiyle sohbet ederken bana bazı firmaların özel tasarım web sitesi için bir yıllık e-ticaret gelirinin %50'sine denk geldiğini söyledi. Ben de ona özel tasarım web sitelerinin her firmaya göre olmadığını hatırlattım. Firmamızla böyle küçük firmalar çalışmak istediğinde özel tasarım isterlerse bu konuları onlara mutlaka anlatıyoruz. Şablon site ve özel tasarım sitelerin artı ve eksilerini belirtiyoruz.

Bugün büyüklü küçüklü bütün firmaların kafasında aynı düşünce var "Web sitesi yaptırmak istiyorum ama şablon mu özel tasarım mı karar veremiyorum." Bütçeniz düşükse Wix, Wibly gibi şablonlar kullanabilirsiniz. E-ticaret Hazır Site içinden bu ikisi uzmanlık gerektirmeyen herkesin rahatlıkla web sitesi kurabileceği E-ticaret Hazır Site tasarımlarıdır.

Bütçeniz orta ölçekte ise Wordpress, Joomla veya Drupal gibi E-ticaret Hazır Site kullanabilirsiniz. Bu tarz sitelerde düzenli güncellemeler ve bazı kodları satın almanız gerekir. Uzmanlık gerektiren sitelerdir diyebiliriz. Web sitesi kurmak hakkında hiç bilginiz yoksa zorlanabilirsiniz.

Bütçeniz yüksekse E-ticaret Hazır Site yerine özel tasarım web sitesi yaptırabilirsiniz. Tamamen size özel bir web tasarımı deneyimi yaşamak için tecrübeli bir web ajansı bulmanız gerekir. Özel tasarım sitelerde kontrol, performans ve özelleştirmeye açıktır. Aşağıda saydığım özellikler sizin için geçerliyse E-ticaret Hazır Site yerine özel tasarım site yaptırabilirsiniz.

  1. Markanızı tüm ülkeye hatta dünyaya duyurmak istiyorsanız.
  2.  Şablonların getirdiği kısıtlamalarla uğraşmak istemiyorsanız
  3.  Gerçekten eşsiz bir deneyim amaçlıyorsanız
  4.   E-ticaret, lead databasing, müşteri portalı, vb gelişmiş işlevsellik istiyorsanız bir web portalı veya web tabanlı bir uygulama inşa edeceksiniz
  5.  Web sitesi sahibi olarak gelecekte de bu işi yapmaya devam edeceğinizden eminseniz

E-ticaret Hazır Site isteyip istemediğinize de aşağıdaki özellikleri okuyarak karar verebilirsiniz:

  • Sınırlı bir bütçeniz varsa
  • Zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde web siteniz olsun istiyorsanız
  • Broşür sitesi veya blog sitesi gibi basit bir şey gerekiyorsa
  •  Bazı kısıtlamalara razıysanız
  •  Ajansla çalışmak istemiyorsanız
  •  Site açıldıktan sonra aylık olarak küçük bir bütçe ödemeye razıysanız
  •  Web sitesi yapmaktan anlıyorsanız
  •  Güvenlik güncelleştirmelerini düzenli olarak yapabilecekseniz

E-ticaret Hazır Site web sitesini tasarlamak bir sanattır. Mağazanızın tasarımı, satışları yapabilir veya bozabilir, onları uzak tutmak için müşterilerin dikkatini çekebilir. Web sitenizin iyi bir kalitesi, sizin ve işinizin çoğunu oluşturur.

Çekici E-ticaret Hazır Site web tasarımı, başarılı çevrimiçi satış ve pazarlamada önemli bir rol oynamıştır. Şirketiniz tarafından iyi tasarlanmış web sitesi, iletiyi hedef kitleye verimli bir şekilde iletmeye yardımcı olur. Web sitesi, tüketiciler ve satıcı arasındaki en öncelikli arayüz. Yüksek kaliteli bir tasarım iletişim kurmak ve noktanızı kolayca elde etmek için önemlidir.

Eğer e-mağazanız mevcutsa, tüm ürünler iyi planlanmış, gerçek bir alışveriş tecrübesi gibi hissetmelisiniz. Cazip tasarımı olmayan ve oluşumu iyi organize edilmemiş bir e-mağazaya gelirseniz, şans perakende mağazası gibidir. Arkanızı dönüp çıkacaksınız. Bu web sitesini atlayıp ve başka bir sitesine gidersiniz. Bu nedenle, kaliteli ürün oluşturmak ve iyi vurgulamak önemlidir. .

Hangi ürünleri sattığınızı anlamak kolaydır

Dikkat çeken iyi rengi ve stili nasıl sağlarsınız. Küçük yazı tipi boyutları veya arka zemin renkleri kopyanızı okumak zor olabilir. Yanınızda çok fazla kopya veya metin yeni ziyaretçiler için korkutucu. Bu nedenle, onu basit, kısa ve noktaya kadar tutun. Müşterilerin web sitenizden ihtiyaç duyduğu ve istediği düşünülüyor. E-ticaret Hazır Site basite alınacak bir konu değil. Web sitenizi siz yapmaya kalkarsanız ya da tecrübesiz ellere bırakırsanız para kazanamazsınız.

Alışveriş sepetinin görünür olmasını sağlamak için

E-ticaret Hazır Site Sepetinin, web sitesinin her sayfasında görülebilmesi önemlidir, çünkü çevrimiçi alışveriş yapan müşteriler ürünü satın alabilir ve üzerinde bir ürün ekleyebilir.

 
Teslimat ücretlerini en sona eklemeyin

Ürün sayfasında teslimat seçeneğinin net olmasına rağmen açık olduğundan emin olun. Birçok müşteri teslimat ücretlerinin ne olduğunu belirlemek istemektedir.  Hızlı ürün önizlemesi sağlayın.

Kategorinize hızlı ürün önizlemesi ekleyerek, çok fazla ürün ve arama sayfası veya resimlerin daha uzun versiyonu sayfayı yüklüyorsunuz. E-ticaret Hazır Site içine hızlı bir önizleme almak önemlidir, böylece ürünü kolayca ararlar ve bulurlar.

  • İstenmeyen ürünü ve ürün kategorisini ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.
  • Ürünü, fiyatı listesini ve diğer ayrıntıları organize edin
  • Ürünü seçmek kolaydır, böylece her bir ürün için resim veya video yükleyin
  • Ayrıntılı satış ve ürünle ilgili kodları görüntüleyebilirsiniz.
  • Ürünü karşılaştırma fırsatı sağlayabilirsiniz.
  • Tüketici sipariş geçmişini ve eski durumunu görebilir
  • Navigasyon sistemini kullanın, böylece müşterinin aradıklarını bulmak kolaydır.
  • Ürünlerin stokta kalmadığını unutmayın
  • Kayıt vermeyin, isteğe bağlı olarak verin, aksi takdirde insanlar siteyi terk edip diğer siteyi arayacaktır.
  • Müşteri incelemesini sunun, satışlarınızı artırmanız yararlıdır.
  • Profesyonelce tasarımlanmış bir web sitesi, E- işiniz için önemlidir. Web sitesi tasarımı benzersiz olmalıdır; Tasarımının verimli olması, işletmeniz için markalı olması ve iyi sunması gerekir. Verimli olarak tasarlanmış web sitesi, yeni web sitesi oluşturmak veya güncel web sitesini güncellemek için birincil yönüdür.

E-ticaret Hazır Site veya özel tasarım istediğinize firmamızı arayarak profesyonel ekip arkadaşlarımızla görüşerek de karar verebilirsiniz.

Medanis Bilişim AŞ 13 yılı aşkın tecrübesi ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olabilir. Unutmayın firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahip. Bizimle iş yaptığınızda bu konularda uzman bir ekibi kiralamış olacaksınız.

444 5 698 numaralı telefondan bize hemen ulaşabilirsiniz. 

E-ticaret Hazır Site yazımıza yorum bırakabilirsiniz.

 

Etiketler: hazır site e-ticaret eticaret hazır site e-ticaret hazır site

paylaş

İlgili Yazılar



Yorumlar